Sagt om Stina…

”Stina och jag har varit arbetskollegor i samband med att vi coachat arbetssökande och det samarbetet har jag uppskattat väldigt mycket. Stina är en positiv person och väldigt lätt att ha att göra med, mycket professionell och har stora kunskaper, inte bara inom karriärmöjligheter och praktiskt jobbsökande utan även i den viktiga mentala delen av uppdraget.

Som person är Stina inkännande, empatisk och lätt att tala med, men ser även bakom fasaden och kan därför hjälpa dem hon möter på många fler plan. Det kan gälla stresshantering, mental träning, ökat självförtroende och ökad medvetenhet på många olika sätt. Man ser alltid många möjligheter efter ett möte med henne.

Nyligen har jag själv gått en av hennes populära mindfulnesskurser och det har varit en värdefull upplevelse! Att stanna upp och vila i nuet behöver vi alla och träningen hos Stina gör det möjligt för alla att hitta sin egen väg till ett mindre stressat förhållningssätt.

Jag vill därför gärna rekommendera henne varmt till alla som vill ha hjälp att komma vidare i livet och karriären, men även till dem som behöver stressa av och lära sig att hantera livets alla uppförs- och nedförsbackar. Eller som helt enkelt vill må bättre och hitta ha en mer positiv livssyn”.

Margareta Hartman,  Andrarum AB

”Jag har arbetat med Stina i många år och även blivit coachad av henne. Hon har en mycket hög kunskap inom sitt område och är mycket duktig på att dela med sig av sina erfarenheter.  Stina har ett coachande förhållningsätt och sätter sig snabbt in i olika situationer.  Hon hittar lösningar genom att se på saker ur flera olika perspektiv.  När man arbetar med Stina så får hon en att reflektera över nuet och vilka konsekvenser (både positiva och negativa) olika handlingar kan få.  Stina har ett gediget intresse och kunskap kring människan och vårt beteende . Hon är en mycket omtyckt coach och en föreläsare/kollega som får en att reflektera. Det är alltid spännande att arbeta med Stina”.

Liselotte Andersson, HR-specialist Employer branding Corporate Cultur and Diversity at E.ON.

”Stina is a splendid coach; she is insightful, creative a good listener and very much professional. Her help gave immediate and great results, she listened to my needs and with careful and perceptive instructions and good knowledge of the market gently pushed me to the right state of mind and helped me to grow as a professional myself. As a person she is encouraging, easy going and gentle”.
Catarina Andersson, Malmö

”Efter ett långt arbetsliv befann jag mig plötsligt I en situation där jag behövde ett nytt arbete och nya utmaningar. I denna, för mig, okända situation behövde jag någon som kunde stötta och leda mig. Jag fann Stina som med sin erfarenhet och skicklighet blev min coach. Jag befinner mig nu i en situation där jag har flera goda möjligheter att välja för framtiden. Med Stinas kunskap, erfarenhet och personlighet är det ett rent nöje att arbeta tillsammans med henne, och jag rekommenderar henne varmt”.
Christer Grönsterwall, Malmö

”Stina is a very kind and easy-going person. She is a good listener and has a good sense of humor. She is also very professional and knows a lot about a lot”.
Istvan Juhasz, Malmö

”Stina har gjort en helinventering av mina karriärmöjligheter och är en utomordentligt god lyssnare, har förmåga att skapa förtroende. Hon tar fram de bästa handlings-alternativen och ger insiktsfulla förslag för att komma vidare i karriären. Jag kan definitivt rekommendera Stina som karriärcoach eftersom hon exakt kan sätta fingret på de områden man behöver förbättra för att lyckas med en framgångsrik karriär”.
René Churquina, Malmö

”Stina was my jobcoach summer 2010 and we had six positive meetings. I received good advice, pepping within the area of job searching. You´re in good hands when you visit her”.
Lilian Nilsson, Malmö

”Stina, tack för all coachning jag fått. Det stöd jag fått kommer att bära mig långt fram”.
Jan-Åke Lundin, Billesholm

”Jag behövde feedback på mina tankar och jag fick hela tiden stöd och pepping för att hålla humöret uppe. Stina avdramatiserade min situation och det kändes välkommet. Hon fick mig att vakna igen och få nya ieér och gav mig verktyg för att gå vidare”.
Petra Holmstedt, Malmö

”Stina är en mycket professionell, lugn och tydlig coach. Coachingnärvaron är stark med härlig energi, avslappnat kroppsspråk och stort engagemang. Genom ditt lyssnande, dina utforskande, direkta och kraftfulla frågor skapar du medvetenhet, och du vågar fortsätta vara nyfiken”.
Marianne Ydremo, ICF Diplomerad Coach & Britt Weide, ICF Certifierad Coach

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *