Om

Hos Stenberg Coaching & Consulting kan du få hjälp med exempelvis urval och rekrytering, arbetspsykologiskt testverktyg (MPA), coaching och grupputveckling.

Vi erbjuder även utbildning, workshops och föreläsningar. Vi jobbar i nära samarbete med olika nätverk och kan därmed erbjuda ett flertal olika kompetenser och tjänster.

Som privatperson erbjuds du bland annat livs- och karriärcoachning, kognitiv coachning (KBT) samt kurser och träning i stresshantering och mindfulness (MBSR). Genom en kombination av mindfulness och kognitiv metodik får du verktyg som kan hjälpa dig att hantera och motverka stress och oro och bemöta svårigheter i livet.

 

HR-konsult
Stenberg Coaching & Consulting drivs av mig som heter Stina Stenberg.

FullSizeRender

Jag älskar att arbeta med människors utveckling och lärande. Jag har en fil kand i arbetsvetenskap med inriktning på kompetensutveckling, en tvärvetenskaplig utbildning inom beteendevetenskapen och samhällsvetenskapen. Jag har flera års erfarenhet som personalspecialist och har jobbat med rehabilitering, utveckling, friskvård samt team- och ledarutveckling.

Coach
Jag är diplomerad coach enligt ICF samt har utbildning i mental träning, NLP (neurolingvistisk programmering) för coacher samt utbildning i gruppcoachning (40 hours ICF). Jag har också 40 timmar påbyggnad av ”How to coach in a group” via ICF.

KBT-pedagog
Jag  har en ettårig vidareutbildning inom KBT – kognitiv beteendeterapi, och coachar med kognitiva verktyg för att hjälpa dig som ”fastnat” och vill vidare, eller har någon form av fobi eller problem.

Mindfulness
Jag är utbildad instruktör i mindfulness (MBSR) samt har påbyggnad av ”Mindfulness på arbetsplatsen”. Medveten närvaro är något jag ofta praktiserar som coach och jag håller även kurser, föreläsningar och workshops i Mindfulness och stresshantering.