Morgonspecial – Vad är mindfulness?

Allt fler pratar om mindfulness. Ständigt nya forskningsresultat visar på fördelarna med träning i mindfulness. USA ligger i framkanten när det gäller forskningen men även Sverige har kommit fram till spännande resultat.

Du har säkert hört talas om begreppet ”multitaska”, att göra många saker på samma gång. Ofta försöker vi göra det, för vi tycker vi hinner med så mycket mer. Men egentligen gör vi detta på bekostnad av vår effektivitet, vilket kan stå oss dyrt.

Mindfulness beskrivs på svenska som Medveten närvaro i nuet och är en effektiv metod för att minska stress, förbättra din förmåga till koncentration och effektivitet.

Men hur gör man och varför?

Det är just detta vi kommer att prata om på Morgonspecialen den 3 april. Du kommer också få prova på en kortare mindfulnessmeditation. Morgonen hålls av Stina Stenberg som är utbildad mindfulnessinstruktör och har flera års erfarenhet.

Torsdagen den 3 april 2014
Kl. 07.45 – 08.00  frukost
Seminariet börjar prick 08.00 – 09.00

Vi träffas på Husargatan 3, 3 tr, i Malmö i Aktivt Lärandes lokaler. Vi bjuder på frukost!

Antal plater är begränsat varför vi vill att du anmäler dig till  stina@stenbergcoach.se senast den  31 mars 2014.  Morgonspecial är kostnadsfritt.

Här hittar du inbjudan som pdf

Varmt välkommen!

Stina, Karin och Lena
ANAutveckling

Morgonspecial med ANAutveckling
Morgonspecial med ANAutveckling