Mindfulness i Malmö

Mindfulness har något för alla!

Mindfulness – närvaro i nuet – tar fasta på ögonblicket så som det just här och nu. Det är frangipani with stack of rocksen enkel metod att använda men som kräver lite vilja och träning för bästa resultat. Mindfulness kan förebygga stress och forskningen visar på att vi blir mer fokuserade och får lättare att fatta genomtänkta beslut. Mindfulness fungerar för alla oavsett ålder, kön och livsstil. Mindfulness har extra mycket att ge dig som varit eller är stressad, deprimerad eller utbränd.

Tisdagen den 17 mars startar jag en ny kurs som passar alla, både för dig som aldrig provat och är nyfiken och för dig som tränat tidigare. Jag håller alltid små grupper på max 7 personer.

Inga förkunskaper krävs, inte heller några speciella kläder eller utrustning. Allt som krävs är att du är villig att varva ner och att öppna dina sinnen. Kursen kommer ge dig utrymme för eftertanke och reflektion samt enklare verktyg att handskas med i vardagen vid stress eller oro. Varje tillfälle varvas med teori, avslappning, meditation och diskussioner.

Varmt välkommen

Tisdagar kl 18.30 – 21.00 (5 ggr á 2,5 timmar)
Start 17 mars 2015 (uppehåll påskveckan)
Var: Östra Rönneholmsvägen 4, 5 vån, Malmö
Pris: 1 100:- (lättare fika ingår)

Anmälan eller frågor till: stina@stenbergcoach.se eller tel: 0708 – 25 55 97