Meditationskvällar i Malmö

Varmt välkommen att meditera till vägledda meditationer måndagskvällar i Malmö! Meditationerna hålls varje måndag kl 19.00-20.30 och är öppna för alla – du som aldrig tidigare mediterat och du som har en större vana och som ser en fördel i att meditera tillsammans med andra. Det går bra att komma bara vid ett enstaka tillfälle, eller flera.

Du kommer få prova på olika sätt att meditera. Det finns inga prestationskrav under de här stunderna, utan det här är din egen stund för återhämtning. Du kommer exempelvis få prova att meditera till musik, med levande ljus, liggande, sittande, i rörelse mm. Meditation kan förbättra dina möjligheter att hantera vardagens stressmoment, öka din koncentration och förmåga till att fokusera. Dessutom kan meditation ge dig en bättre sömn.

Miljön du kommer till är varm och välkomnande. Det bjuds på te för den som vill ha. Meditationerna är enkla att följa och det finns alltid tid till samtal och frågor efter meditationsstunden.

PRIS
150 kr vid förbokning, boka här: http://simplesignup.se/event/57846-meditationer-foer-stillhet-i-malmoe (boka senast kl 12 samma dag)
200 kr vid drop in (endast kontant betalning)

Platserna är begränsade, så förboka din plats om du vill vara säker på att få plats.

PLATS
Östra Rönneholmsvägen 4 i Malmö (Triangeln). Lokalen ligger på femte våningen, högst upp under takåsen. Det finns hiss men det är trappor upp till hissen och trappor från hissen till lokalen (ej handikappanpassat). Portkod behövs för att komma in, denna fås på bokningskvittot! Om du kommer på drop-in, ring till Stina på 0708 – 25 55 97.

OM STINA STENBERG
Meditationerna hålls av Stina Stenberg på Stenberg Coaching & Consulting. Stina är beteendevetare, coach, kbt-pedagog och mindfulnessinstruktör (MBSR).