Inspirerande heldag om balans & glädje.

Att kunna ha många bollar i luften är ett begrepp som används flitigt – allt färre ska göra allt mer och alla ska gärna vara duktiga på många olika områden. Vi bombarderas också ständigt med information och intryck. Vi blir splittrade och försöker hinna med olika saker samtidigt, vilket i sin tur leder till ökad stress och minskad närvaro såväl fysiskt som psykiskt.

Att trots alla dessa krav trivas på jobbet, känna glädje och vara inspirerad är inte bara en trivselfaktor, det är nödvändigt för att kunna prestera och åstadkomma bra resultat. Och för att hålla i längden!

När man har balans i livet har man lättare att hitta din energi, glädje och kraft – det gäller både på jobbet och i övriga livet. Men hur hittar man ett balanserat läge? Och vad gör man när stressen slår till och tiden inte räcker? Hur hittar och behåller man fokus och glädje på jobbet och privat? Och hur kan man hjälpa varandra med detta på jobbet? Det är vad den här dagen handlar om!

Dagens anpassas efter just era behov och hålls antingen på er arbetsplats eller i våra lokaler. Kontakta stina@stenbergcoach.se för mer information.